2 פרפרי חזה עוף דקים ושטוחיםבכערית שמים:ביצה טרופה 3 שיני שום כתושות, כפית טחינה גולמית, כפית סילאן, מלח ,פלפל שחור, 2 כפות שמן קנולה כפית רוטב צ'ילי מתוקכערית פירורי לחם עדיף מוזהבים
טובלים את השניצלים בביצה והתבלינים
כ-4 שעות לפני ההכנה ומשהים במקרר.לכסות היטב
לפני הארוחה לטבול את השניצל בפירורי הלחם ולטגן מ-2 הצדדים.
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported