6 פלטות פרגית לפתוח את הצדדים העבים לפרוסות דקות ולחתוך כל פרגית לשתיים (לבקש מהקצב)2 כוסות קמח במגש2 ביצים טרופות בקערה1 מארז פירורי זהב במגש1 כפית חרדל דיז'ון חלק 1/4 כפית מלח1/2 1 כוסות שמן לטיגון
להוסיף לביצה את החרדל והמלח ולערבב היטב, לתבול את הפרגיות בקמח לנער ולהעביר לביצה , לאחר מכן לצפות בפירורי זהב ,לחמם את השמן במחבת ולטגן עד הזהבה להעביר את הפרגיות על צלחת עם נייר סופג.
ולהגיש בתאבון
לבלוג שלי : blog.tapuz.co.il/TzelshefMatkonim
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported