חפש מתכונים:       
שלום אורח
23.11.2024
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

שניצל פרגיות

מאת: שף יעקב שניצל21/11/20117354 צפיות שתף בפייסבוק |   שתף בטוויטר
רמת קושי:   קל
משך ההכנה:   מהיר
מתאים ל:   6 מנות
 
רכיבי המתכון:

6 פלטות פרגית לפתוח את הצדדים העבים לפרוסות דקות ולחתוך כל פרגית לשתיים (לבקש מהקצב)
2 כוסות קמח במגש
2 ביצים טרופות בקערה
1 מארז פירורי זהב במגש
1 כפית חרדל דיז'ון חלק
1/4 כפית מלח
1/2 1 כוסות שמן לטיגון



אופן ההכנה:

להוסיף לביצה את החרדל והמלח ולערבב היטב, לתבול את הפרגיות בקמח לנער ולהעביר לביצה , לאחר מכן לצפות  בפירורי זהב ,לחמם את השמן במחבת ולטגן עד הזהבה להעביר את הפרגיות על צלחת עם נייר סופג.

ולהגיש בתאבון

 



 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:

לבלוג שלי :  blog.tapuz.co.il/TzelshefMatkonim

 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת שף יעקב

מאת: שף יעקב סלט חצילים27/01/135775 צפיות
סלט חצילים ולבנה מעדן שכדי להכין

מאת: שף יעקב פטריות27/01/136237 צפיות
מנה של פטריות עם טעם בועט טעים במיוחד

מאת: שף יעקב ירקות - שונות27/01/136242 צפיות
קציצות עדשים ירוקות מעדן שווה במיוחד בליווי סלט ירקות מתקבלת ארוחה שלמה ומנחמת

מאת: שף יעקב חזה עוף17/04/129685 צפיות
מנה מהמטבח הסיני לחזה עוף מוקפץ מנה מעולה ומאוד טעימה

מאת: שף יעקב בשר חזיר17/04/126039 צפיות
מתכון להכנת נקניקיות תאילנדיות טעימות מאוד וקלות להכנה

מאת: שף יעקב ירקות - שונות31/03/125131 צפיות
מנת תפו"א אפויים בגבינת שמנת שום וחמאה

מאת: שף יעקב פלפלים כבושים31/03/129592 צפיות
מנת פלפלים כבושים בחומץ ובהרט בסגנון עירקי

מתכונים נוספים בנושא שניצל

מאת: שף יעקב שניצל07/11/115855 צפיות
בשונה ממנות שניצל אחרות המבקשות לקבל מרקם קרנצ'י השניצל הפריזאי מבקש להיות נימוח ועסיסי הפשטות שבמנה הזו מצליחה ליצור שניצל ממכר

מאת: שף יעקב שניצל09/07/105307 צפיות
שניצל עוף או שוקיים בציפוי ביסלי פלאפל או כל טעם אחר. השיטה היא אותה שיטה

חזה עוף בשום טחינה וסילאן

מאת: שף יעקב שניצל28/03/106097 צפיות
מנת שניצל ירקות עם עוף

חצי חזה עוף צרוב במחבט או מנגל ברוטב צילי מתוק

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported