במחבת לטגן את הפיטריות והבצל להוסיף לשתי דקות אחרונות של הטיגון את הצנוברים לכבות את האש. להפריש כחצי מכמות התערובת לכלי נפרד ולהוסיף את פירורי הלחם ולצנן. לאחר הצנון להוסיף את הכבד לתבל במלח ופלפל שחור. ולמלא את חזות העוף לטבול את החזות בביצה ובפירורי לחם ולטגן כמו שניצל לאחר הטיגון להעביר את חזות העוף לאפיה בתנור ל-5 דקות על חום גבוה. אל החלק השני של המילוי להוסיף את המים ולהביא לרתיחה להוסיף את מרק העוף ולבשל כשתי דקות. לטחון את התערובת לרוטב חלק. לסדר בצלחת את חזה העוף ומעל לצקת את הרוטב
בתאבון