נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 08/05/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


במחבת לטגן את הפיטריות והבצל להוסיף לשתי דקות אחרונות של הטיגון את הצנוברים לכבות את האש. להפריש כחצי מכמות התערובת לכלי נפרד ולהוסיף את פירורי הלחם ולצנן. לאחר הצנון להוסיף את הכבד לתבל במלח ופלפל שחור. ולמלא את חזות העוף לטבול את החזות בביצה ובפירורי לחם ולטגן כמו שניצל לאחר הטיגון להעביר את חזות העוף לאפיה בתנור ל-5 דקות על חום גבוה. אל  החלק השני של המילוי להוסיף את המים ולהביא לרתיחה להוסיף את מרק העוף ולבשל כשתי דקות. לטחון את התערובת לרוטב חלק. לסדר בצלחת את חזה העוף ומעל לצקת את הרוטב

בתאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe644.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון