2 חצילים על קליפתם חתוכים לקוביות 1 כוס שמן לטיגון6 שיני שום כתוש1 פלפל אדום כבוש בחומץ או פלפל אדום קלוי וקלוף חתוך לקוביות קטנות2\1 זר כוסברה קצוצה4\1 זר פטרוזיליה קצוצה4\1 כפית צ'ילי כתוש יבש1 כפית כמון1 כפית מלח2\1 כפית סוכר1 כפית פפריקה מתוקה1 כוס חומץ רגיל 5% 2\1 כוס מים
לטגן את קוביות החציל עד הזהבה ולהניח על נייר סופג לאחר כשעתיים להעביר את כל המצרכים לקערה גדולה לערבב ולהגיש את שנותר יש לשמור במקרר בכלי אטום
בתאבון
לבלוג שלי : blog.tapuz.co.il/TzelshefMatkonim
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported