פסטרמה1 קילו חזה הודו למרינדה:4 כפות דבש1.5 כפות שמן זית1.5 כפות סויהמלח פלפל שחור לפי טעםשאטה גרוס נוזל כבישה:2 ליטר מים1.5 כפות מלח גס2\1 כף סוכר חום2\1 כפית שאטה
לערבב את כל החומרים. להשרות את הבשר ל-24 שעות בנוזל כבישה, להוציא ולייבש בנייר.
להשרות במרינדה למשך שעה, לאפות בתנור חצי שעה על רשת מעל תבנית 180 מעלות. לקרר ולפרוס.
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported