1. ערבבו את הביצים, המים (או חצי מים חצי חלב), המלח והקמח בקערה.
2. חממו חצי מכמות השמן במחבת לטמפרטורה גבוהה.
3. שפכו מספיק מהתערובת על מנת לכסות בשכבה דקה ביותר את המחבת. היפכו במהירות לצד השני כאשר מגיע לצבע חום בהיר.
4. הוציאו את הבלינצ'ס לצלחת מכוסה בנייר מגבת והכינו מיתר התערובת עוד בלינצ'סים.
5. ערבבו גבינה, חלמון וסוכר.
6. הניחו כמה כפיות מילוי לכל בלינצ'ס וגלגלו.
7. הגישו בצירוף לפירות, סירופ מיילפל, דבש ועוד סוגי גבינות.