מטגנים את הבצל עד שקיפות ומוסיפים את הבשר, ממשיכים לטגן עד השחמה ולאחר מכן מעבירים לצלחת נפרדת.
מכניסים למחבת את הגזר, הסלרי, הפלפל והשום ומטגנים 3-4 דק' (עד השהגזר מתרכך).
מוסיפים את הבשר והבצל והטימין וממשיכים בטיגון עוד כ 2 דק'.
מוסיפים את היין ומערבבים ביחד עם כל המרכיבים.
לאחר 3 דק' מוסיפים את העגבניות והצ'ילי.
מערבבים את כל המרכיבים ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את התבלינים (פפריקה, סוכר מלח ופלפל לפי טעם), מכסים ומבשלים במשך כחצי שעה-40 דק' על אש קטנה מאוד.
5 דק' לפני גמר הבישול מוסיפים מחצית מכמות הפטרוזיליה.
* יש להוסיף את הפסטה, אחרי סינון (ללא שטיפה) ולערבב עם הרוטב.
את המחצית השניה של הפטרוזיליה - לפזר על הפסטה לפני הגשה.