1/2 כוס שמן זית 4-3 שיני שום פרוסות דק מלחפלפל שחור גרוס פטרוזיליהכוסברהטימין
הכנת הפסטה לא דורשת הרבה מאמץ ונעשת בצורה קלה ביותר. ראשית יש לטגן את שמן הזית עם פרוסות שיני השום ושאר העלים על מחבת למשך כדקה. מתבלים במלח, יוצקים על הפסטה וגורסים פלפל שחור ממעל.
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported