חפש מתכונים:       
שלום אורח
23.11.2024
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

פלפלים קלויים בחומץ ואניס

מאת: idoB1978פלפלים קלויים17/02/20103949 צפיות שתף בפייסבוק |   שתף בטוויטר
רמת קושי:   קל
משך ההכנה:   עד חצי שעה
מתאים ל:   6 מנות
 
רכיבי המתכון:

3-4 פלפלים בכל מיני צבעים (אדום /צהוב/כתום - לא ירוק)
פלפל חריף (לפי הטעם)
אניס טחון - כפית
3-4 שיני שום קצוצות / חתוכות דק
כף שמן זית
4 כפות חומץ
מלח ופלפל לפי הטעם



אופן ההכנה:

קולים את כל הפלפלים על האש עד שהקליפה שרופה.

מכניסים את הפלפלים לתוך שקית ניילון לקירור (כחצי שעה) וסוגרים את השקית.

לאחר שהתקררו מסירים את הקליפה השרופה מהפלפלים וחותכים אותם לרצועות דקות (את המים של הפלפל שומרים)

את הפלפל החריף יש לקצוץ.

שמים את הפלפלים והשום בקערה עם מי הפלפלים,

מוסיפים את השמן, חומץ, אניס מלח ופלפל ומערבבים.

מתקנים תיבול לפי הטעם.

מכניסים למקרר לקירור שעתיים-שלוש.

 

מגישים קר, עם לחם לבן טרי / ע"ג ברוסקט / טוסטים

 



 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:
 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת idoB1978

מאת: idoB1978פסח16/03/105289 צפיות
שילוב מנצח של בטטה ותפו"א

מאת: idoB1978רטבים לפסטה16/03/104818 צפיות
רוטב בולונז (בשר טחון, עגבניות ושאר ירקות) מנצח

מאת: idoB1978תוספות למנה עיקרית06/09/096463 צפיות
אורז עם דבש וצ'ילי, עם גזר, בצל וצנוברים

מאת: idoB1978איטריות30/08/095878 צפיות
מתכון מהיר וקל להכנה, שילוב של טעמים

מאת: idoB1978חצילים29/08/095004 צפיות
פרוסת חציל ועגבניה, עם גבינת פטה ורוטב עגבניות מיובשות

מתכונים נוספים בנושא פלפלים קלויים

מאת: עולם השקשוקהפלפלים קלויים26/09/104894 צפיות
מתכון קל לשקשוקה העשויה כולה מפלפלים קלויים על האש פשוט תענוג

מאת: שף יעקב פלפלים קלויים11/07/1015065 צפיות
מנה שמלווה כל ארוחת בשר .

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported