קולים את כל הפלפלים על האש עד שהקליפה שרופה.
מכניסים את הפלפלים לתוך שקית ניילון לקירור (כחצי שעה) וסוגרים את השקית.
לאחר שהתקררו מסירים את הקליפה השרופה מהפלפלים וחותכים אותם לרצועות דקות (את המים של הפלפל שומרים)
את הפלפל החריף יש לקצוץ.
שמים את הפלפלים והשום בקערה עם מי הפלפלים,
מוסיפים את השמן, חומץ, אניס מלח ופלפל ומערבבים.
מתקנים תיבול לפי הטעם.
מכניסים למקרר לקירור שעתיים-שלוש.
מגישים קר, עם לחם לבן טרי / ע"ג ברוסקט / טוסטים