המצרכים:50 גרם חמאה1 קופ' פטריות (טריות או מקופסה) חתוכות1 שמנת לבישול1 כף א.מרק פטריותפלפל לבן100 גרם גבינה צהובה מגורדת
אופן ההכנה:
- להמיס במחבת שטוחה את החמאה.
- להוסיף את הפטריות החתוכות ולטגן 2-3 דקות.
- לתבל ב- א.המרק והפלפל ולערבב.
- להוסיף את השמנת ולהביא לרתיחה.
- להנמיך ולהוסיף את הגבינה הצהובה.
- לבשל עוד מספר דקות להסמכה ולכבות.
- לשפוך על הפסטה ולערבב.
לבלוג שלי http://blog.tapuz.co.il/bishulim2010
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported