1 חבילה פטריות שמפיניון 2 כפות אורגנו יבש רבע כוס יין לבןאגוז מוסקט 1 מיכל שמנת מתוקה 1 כוס חלבשמן זית לטיגון פלפלמלח
יש לפרוס את הפטריות לרצועות דקות. לאחר מכן יש לשבל את הפטריות עם מלח ופלפל במחבת וזאת עד לקבלת גוון צהוב. לאחר מכן יש להוסיף את היין ואת האורגנו והאת אגוז המוסקט ולבשל עוד קצת. בסוף יש להוסיף את השמנת המתוקה. לבסוף יש לבשל עוד כ5 דקות
אוהבת לבשל מאוד מאוד. שני התחומים החשובים בחיים הם בישול מחד וניהול אתרים מאידך. את שניהם אני משלבת באהבה בכתיבת מתכונים ברשת.
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported