לרוטב:300 גר' עגבניות מיובשות5 עגבניות בשלות גדולות מקולפות, חתוכות (ניתן להשתמש גם בעגבניות מרוסקות מקופסא)3 שיני שוםכפית צ'יליכפית סוכר חוםכף פפריקה מתוקה (עדיף מרוקאית)מלח ופלפל לפי הטעםחופן עלי נענע טריים
קוצצים את השום והעגבניות המיובשות ומטגנים בשמן זית.
את העגבניות הטריות מוסיפים אחרי 2 דק'.
מתבלים ומביאים לרתיחה.
ניתן להוסיף מעט מים ע"מ לדלל את הרוטב.
את הנענע קוצצים דק, ומוסיפים לדקה אחרונה של בישול.
מוסיפים את הפסטה
בתאבון
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported