ק"ג כתף בקר 7 בצלים גדולים ופרוסים 250 גרם שזיפים שחורים מגולענים 250 גרם משמש מיובש מושרה במים 250גרם שקדים שלמים קלופים ומטוגנים פלפל שחורמלחשמן לטיגון
מטגנים בשמן את הבצלים הפרוסים
ומוסיפים את הבשר
מוסיפים את הפירות היבשים ומתבלים.
מוסיפים מעט מים ומבשלים על להבה קטנה כשעתיים וחצי,
עד שהבשר מוכן.
כמעט בסוף הבישול הבישול מוסיפים את השקדים המטוגנים.
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported