רוחצים היטב את תפוחי האדמה.
מבשלים את תפוחי האדמה בסיר גדול עם מים עד שהם מתרככים.
מסננים את תפוחי האדמה ומייבשים אותם.
מערבבים את שמן הזית עם הדבש, הצ'ילי והרוזמרין.
מכניסים לתבנית רחבה את תפוחי האדמה ומועכים אותם מעט בעזרת מזלג, אותם. מפזירים בין תפוחי האדמה את שיני השום.
שופכים את תערובת השמן על תפוחי האדמה והשום ומערבבים כך שכל תפוחי האדמה ושיני השום יצופו בשמן. מפזרים מעל מלח גס
מכניסים לתנור שחומם לחום גבוה (180-200 מעלות) ואופים כחצי שעה עד השחמה