נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 30/01/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מטגנים בשמן את הבצלים  הפרוסים

 ומוסיפים את הבשר

 מוסיפים את הפירות היבשים ומתבלים.

 מוסיפים מעט מים ומבשלים על להבה קטנה כשעתיים וחצי,

 עד שהבשר מוכן.

 כמעט בסוף הבישול  הבישול מוסיפים את השקדים המטוגנים.


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe473.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון