את כל מרכיבי הבצק שמים בקערה ולשים לבצק אחיד ודביק, מקמחים משטח עבודה ולשים את הבצק לאחר מכן מחזירים את הבצק לקערה ומניחים לחצי שעה.
בנתיים מכינים את המילוי: במחבת מטגנים את הבצל עד שמזהיב, מוסיפים את הבשר וממשיכים לטגן עד שהבשר מקבל צבע. מניחים בצד ונותנים לימלוי להתקרר
את הבצק מרדדים על משטח מקומח עד לקבלת בצק דק, חורצים מהבצק עיגולים בעזרת כוס, במרכז כל עיגול מניחים כפית מהמילוי. את קצוות העיגול מרטיבים במעט מים, מקפלים לשניים ומהדקים היטב. לאחר שסיימנו להכין את כיסוני הקרעפלך מכניסים אותם לסיר עם מים רתוחים ומבשלים כ-10 דקות.
מוציאים את הקרעפלך ומגישים לארוחת ראש שנה טעימה ומשביעה