נכתב על ידי: ערן שלזינגר
תאריך: 23/08/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


את כל מרכיבי הבצק שמים בקערה ולשים לבצק אחיד ודביק, מקמחים משטח עבודה ולשים את הבצק לאחר מכן מחזירים את הבצק לקערה ומניחים לחצי שעה.
בנתיים מכינים את המילוי: במחבת מטגנים את הבצל עד שמזהיב, מוסיפים את הבשר וממשיכים לטגן עד שהבשר מקבל צבע. מניחים בצד ונותנים לימלוי להתקרר
את הבצק מרדדים על משטח מקומח עד לקבלת בצק דק, חורצים מהבצק עיגולים בעזרת כוס, במרכז כל עיגול מניחים כפית מהמילוי. את קצוות העיגול מרטיבים במעט מים, מקפלים לשניים ומהדקים היטב. לאחר שסיימנו להכין את כיסוני הקרעפלך מכניסים אותם לסיר עם מים רתוחים ומבשלים כ-10 דקות.
מוציאים את הקרעפלך ומגישים לארוחת ראש שנה טעימה ומשביעה


 
אודות המחבר

אוהבת לבשל מאוד מאוד.  שני התחומים החשובים בחיים הם בישול מחד וניהול אתרים מאידך. את שניהם אני משלבת באהבה בכתיבת מתכונים ברשת.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe251.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון