עוגת גבינה :
לוקחים 3 חלמונים רבע כוס סוכר כפית לימון מגורד וכפית תמצית וניל ומערבבים הכול, מוסיפים לאט מאוד רבע כוס שמן רבע כוס קמח אוסם וחצי כוס חלב . מוסיפים גם מקצף של 3 חלבונים (עם קצת סוכר). ואופים בחום בינוני פלוס מינו 26 מעלות לבין 30 ל40 דקות. חותכים את התערובת לשתיים. מוזגים כוס חלב שקית וחצי גלטין ומרתיחים את שניהם עד למצב שזה מומוס ושמים בצד.לוקחים 3 חלבונים חצי גביע שמנת או לבן כף וניל ומוסיפים על כול זה גלטין, מקציפים עם סוכר את החלבונים ומכניסים למקרר לשעה. לאחר שעה על הכול מסננים קופסת אפרסקים או אננס. לשים על השכבה שבתבנית שכבה שנייה . ולא לאפות להכניס למקרר ולפזר אבקת סוכר