1 כרובית מחולקת לפרחים ומבושלת ברתיחה כ-10 דקות מסוננת מהנוזלים1/2 כפית פלפל שחור1/2 כפית מלח1/2 כפית אגוז מוסקט מגורד1/2 כפית אבקת שום150 גרם גבינת אמנטל מגורדת150 כרם קשקבל מגורדת200 גרם גבינת פטה מפוררת
להעביר את פרחי הכרובית לתבנית אפייה ולתבל בתבלינים, להכניס את התבנית לתנור מחומם מראש ל-180 מעלות ולאפות כ-25 דקות, להוציא את התבנית ולפזר מעל את תערובת הגבינות, להחזיר לתנור את הכרובית להמשך אפייה לעוד כ-10 דקות ולהגיש.
בתאבון.
לבלוג שלי : blog.tapuz.co.il/TzelshefMatkonim
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported