את תפוחי האדמה מקלפים ומועכים. מוסיפים ביצה, קמח ושמן. לשים הכול יחד. הבצק דביק.
את השזיפים חותכים ל- 2 מוציאים את הגלעין, מפזרים סוכר, קינמון ומערבבים.
מרתיחים מים בסיר. במחבת מטגנים את החמאה עם פירורי לחם עד קבלת צבע חום כהה. מוסיפים 4 כפת סוכר.
לוקחים את הבצק ומגלגלים לצורת נחש. חותכים לכ- 25 חתיכות (תלוי בגודל השזיפים). מרדדים לעיגולים, ומכניסים לתוך כל כדור בצק שזיף וסוגרים ומגלגלים עד קבלת צורת כדור וטובלים בקמח.
מכניסים את הכדורים למים הרתוחים ומבשלים כ- 6 דקות. מגלגלים בפירורי לחם ומגישים.