אופן ההכנה-
1. בקערה טוחנים את הביסקוויטים עם החמאה ומהדקים את התערובת לחלק הבסיסי של התבנית.
2. מכניסים למקרר למשך כחצי שעה.
3. בקערה מקציפים את הגבינה, הפודינג והסוכר למשך כ4 דקות.
4. בקערה נפרדת מערבבים את השמנת, מוספים לגבינה ומערבבים.
5. מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת עמידה ומוסיפים לתערובת הגבינה
6. מקפלים לתערובת אחידה
7. את התערובת מעבירים לתבנית ומכניסים למקרר למשך כ12 שעות
8. לאחר כ12 שעות מוסיפים את האוכמניות על העוגה ומחזירים למקרר עד להגשה.