נכתב על ידי: גבינות מהלב - גדי
תאריך: 12/01/2012
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


את תפוחי האדמה מקלפים ומועכים. מוסיפים ביצה, קמח ושמן. לשים הכול יחד. הבצק דביק.

את השזיפים חותכים ל- 2 מוציאים את הגלעין, מפזרים סוכר, קינמון ומערבבים.

מרתיחים מים בסיר. במחבת מטגנים את החמאה עם פירורי לחם עד קבלת צבע חום כהה. מוסיפים 4 כפת סוכר.

לוקחים את הבצק ומגלגלים לצורת נחש. חותכים לכ- 25 חתיכות (תלוי בגודל השזיפים). מרדדים לעיגולים, ומכניסים לתוך כל כדור בצק שזיף וסוגרים ומגלגלים עד קבלת צורת כדור וטובלים בקמח.

מכניסים את הכדורים למים הרתוחים ומבשלים כ- 6 דקות. מגלגלים בפירורי לחם ומגישים.


 
אודות המחבר

אנחנו מעבירים קורסים להכנת גבינות בבית. קורסים פרטיים ולקבוצות. הפקת ארועים מיוחדים לימי הולדת. טלפון 054-7522906 האתר שלנו: גבינות מהלב - http://www.גבינות-מהלב.com/

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1390.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון