3 כוסות יוגורט רגיל 1/2 כפית מלח 1/4 כפית פלפל 1 כפית שום טחוןשמיר קצוץ
מסדרים בד נקי על גבי מסננת.
מערבבים את כל המרכיבים בקערה.
מניחים את התערובת בתוך המסננת. מסננים במקרר במשך 24-40 שעות.מידי פעם לרוקן את הנוזלים שהצתברו בקערה.
כשהגבינה יבשה מעבירים לקופסה במקרר. נשמר שבועיים.
http://www.גבינות-מהלב.com/ ,
אנחנו מעבירים קורסים להכנת גבינות בבית. קורסים פרטיים ולקבוצות. הפקת ארועים מיוחדים לימי הולדת. טלפון 054-7522906
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported