נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 22/11/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לחמם את השמן בסיר ולטגן עד הזהבה את הבצל, להוסיף את העגבניות השום השמיר והתבלינים, להוסיף את האורז לערבב ולהוסיף את המים. להביא לרתיחה, להנמיך את הלהבה ולבשל כ-20 דקות,  לכבות את האש ולהשאיר את הסיר עם מכסה סגור כ-10 דקות לפני ההגשה.

בתאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1343.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון