אני בחרתי בחלקי עוף כמו כנפיים ושוקיים וגרון כי הם קלים לבישול אם מבשלים רבע עוף זה לוקח 3 שע בישול
חותכים חתיכות תפוחי אדמה ומטגנים אותם עד להזהב או חום איך שאוהבים,
מטבלים את חלקי העוף בכל התבלינים כמות הרצויה,מטגנים מכל הכוונים טיגון קל,הופכים ושוב מטבלים בתבלינים,
ממשיכים בטיגון.
שוטפים מעט מים, ומבשלים ומוסיפים את כל התבלינים בצל קצוץ מטוגן מראש,שיני שום קצוצות פרסה קצוצה,
כל פעם שמסתיימים המים מוסיפים עוד מים בגובה העוף.מבשלים במשך שעה,לראת סוף השעה מוסיפים תפוחי אדמה
שמטוגנים מראש,ומבשלים עוד חצי שעה.עש התפוח אדמה נהיה רך.
יש כאלה שנוהגים לבלש עוף עם דבש( אני לא אוהבת עוף מתוק) מתוק זה רק בעוגות!!!!