חפש מתכונים:       
שלום אורח
22.11.2024
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

נתחי עוף בסגנון תאילנדי

מאת: נועה פרידמןנתחי עוף21/09/200914486 צפיות שתף בפייסבוק |   שתף בטוויטר
רמת קושי:   קל
משך ההכנה:   עד חצי שעה
מתאים ל:   6 מנות
 
רכיבי המתכון:

חצי קילו חזה עוף חתוך לקוביות
חופן אגוזי פקאן מסוכר
6 פלפלים
כרוב חתוך לרצועות
4 גזרים חתוכים
בצל
בצל ירוק
גרגירי תירס
פטריות שמפיניון- קופסת שימורים
ג'ינגר טרי מגורד

מרכיבי הרוטב:
חצי כוס סויה
כף טבסקו
שום כתוש
חצי כוס כפות דבש
כף רוטס טריאקי
פלפל שחור ומלח לפי הטעם



אופן ההכנה:


בקערה עמוקה מערבבים את כל חומרי הרוטב ומניחים בצד למשך שעה. בקערת ווק שמים  שמן עם שום על אש גבוהה, מוסיפים  את נתיחי העוף ומטגנים תוך כדי ערבוב, מוסיפים את שאר הירקות בהדרגה. שופכים את הרוטב בהדרגה על לתוך התבשיל

מגישים עם קישוטי פאקנים מסוכרים

בתאבון

 



 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:
 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת נועה פרידמן

מאת: נועה פרידמןמאפים - שונות03/11/094509 צפיות
מעדן מיוחד בטעמו מתאים לאירוח או סתם כשבא לכם להתפנק ולפנקתהנו

מאת: נועה פרידמןבטטה21/10/0913947 צפיות
מתכון נהדר כתוספת מצויינת לכל ארוחה וגם סתם כשבא לכם להתפנק

מאת: נועה פרידמןמרקים - שונות21/10/098586 צפיות
אחד הזכרונות הטובים ביותר שיש לי מסין הוא מרק התירס המשגע שטעמתי שם לראשונהמתכון קל מהיר וטעים בצורה בלתי רגילה

מאת: נועה פרידמןראש השנה24/08/099540 צפיות
לכל ארוחת ראש שנה כדאי להתאים תוספת ברוח החג. במתכון זה תמצאו את האורז המושלם שיתלווה למנה הבשרית, אורז עם גרעיני רימון מתקתקים. מנה זו היא צבעונית, טעימה והכי חשוב- ברוח החג

מאת: נועה פרידמןהמבורגר14/03/0922139 צפיות
המבורגר מיוחד טעים וקל להכנה מומלץ במיוחד לאירועים בהם רוצים להגיש אוכל עממי וניחוח יוקרתי ומיוחד יותר מהרגיל.

מאת: נועה פרידמןכבד01/03/0916520 צפיות
מנה מיוחדת מתאימה לארוחה רומנטית לאור נרות ומקרינה הרבה אהבה

מאת: נועה פרידמןסנדוויץ עוף01/03/098534 צפיות
כשבא לי לפנק את בעלי אני מכינה לו את הסנדוויץ הזה , הוא קל להכנה ומראה על הרבה אהבה...

מתכונים נוספים בנושא נתחי עוף

מאת: אלונה ספטוןנתחי עוף07/09/117765 צפיות
עוף עם תפוחי אדמה צרובים במחבת ומבושלים יותר משעתיים עם מעט מיםנהוג להכינו במשפחתינו בחגיםסבתי וסבי גרו בירושלים ברובע היהודי בתקופת השלטון העותומני

נתחי חזה עוף עים שועית ירוקה אותו עיקרון רק הבשר שונה

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported