1 צנצנת 5 ליטרלרוטב:2\1 1 כוס חומץ1 כוס סוכר6 כפיות מלח6 כוסות מיםכל הירקות לחתוך לגודל של שני ביסים2\1 כרובית2\1 כרוב2 לפתות3 גזרים3 מלפפונים2 פלפל אדום4 ס"מ ג'ינג'ר פרוס
להכניס את כל הירקות לכלי להכניס את כל מצרכי הרוטב לסיר ולהביא לרתיחה לכבות את האש . להמתין כדקה ולצקת על הירקות לסגור היטב את הצנצנת ולצנן מחוץ למקרר לאחר מכן להכניס למקרר מוכן -24 שעות מרגע הכניסה למקרר
בתאבון
לבלוג שלי : blog.tapuz.co.il/TzelshefMatkonim
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported