1 צנצנת 5 ליטר עם מכסה אטום1 זר כרובית חתוך לפרחים קטנים3 לפתות חצויים לשניים ופורים לפרוסות של 2\1 ס"מ בערך5 גזרים פרוסים לפרוסות2 פלפלים ירוקים מתוקים פרוסים לרצועות של שני ס"מ בערך2\1 כרוב לבן פרוס לפרוסות של 2 ס"מ בערך5 מלפפונים חתוכים ל-3 או 4 (כל אחד)לתיבול:2\1 1כפות תבלין עמבה לחמוצים (ניתן לרכוש בחנויות תבלינים בשווקים)1 כף כורכום1 כפית מלח על כל כוס מים5 כפות חומץ רגיל (5%)
לערבב את כל הירקות בכלי גדול ולמלא את הצנצנת.להוסיף את תבלין העמבה ואת החומץ ועכשיו להוסיף 1 כוס מים ו1 כפית מלח עד כיסוי כל תכולת הצנצנת,לאטום את הצנצנת,ולהניח במקום מוצל במשך 5 - 6 ימים לבדוק אם מוכן להעביר לכלי עם מכסה ולהכניס למקרר
לבלוג שלי : blog.tapuz.co.il/TzelshefMatkonim
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported