נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 01/05/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


להכניס את כל הירקות לכלי להכניס את כל מצרכי הרוטב לסיר ולהביא לרתיחה לכבות את האש . להמתין כדקה ולצקת על הירקות לסגור היטב את הצנצנת ולצנן מחוץ למקרר לאחר מכן להכניס למקרר מוכן -24 שעות מרגע הכניסה למקרר

בתאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1125.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון