בצל אחד גדול כפית שמן קנולה שני קילו חזה עוף3 עגבניות בשלותחצי צרור כוסברה מעט מלח
קוצצים את הבצל לחתיכות גדולות ומאדים-מטגנים מעט בכפית השמן. * בינתיים, חותכים את העגבניות ואת העוף לקוביות גדולות ומוסיפים אל הבצל . * ממשיכים לאדות תוך כדי ערבוב-הקפצה. * מוסיפים מעט מלח וכשהתבשיל מוכן, * מוסיפים את הקוסברה הקצוצה ומכבים את האש.
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported