קילו- ספגטי - (חבילה).2- עגבניות קלופות, מגורענות וחתוכות לקוביות קטנות.1- חבילה של עלי רוקט.50 גרם- גבינת פרמזן מגורדת (אני פשוט חולה על לגרד לבד)1 כף- גרעיני חמנייה20 גרם- צלפים1- שן שוםחצי כוס- שמן זמןמלח ופלפל לפי הטעם
מכניסים את הרוקט, הגבינה, הגרעינים, הצלפים, שן השום, שמן הזית, המלחוהפלפל לבלנדר או למעבד מזון ומערבבים עד לקבלת רוטבאחיד וחלק.מבשלים את הספגטי "אל דנטה". מערבבים את הספגטי והרוטב. מוסיפים את העגבניות ומערבבים שוב. מקשטים ומגישים.
השף הצמחוני, צמחי מרפא
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported