חפש מתכונים:       
שלום אורח
23.11.2024
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

ספגטי ברוטב עגבניות

מאת: רון שביטספגאטי11/12/20107464 צפיות שתף בפייסבוק |   שתף בטוויטר
רמת קושי:   קל
משך ההכנה:   מהיר
מתאים ל:   3 מנות
 
רכיבי המתכון:

0.5 קילו- ספגטי
0.5 קילו- עגבניות - קצוצות. אפשר מקופסה
2- שיני שום פרוסות
1- פלפל שאטה
0.5 כוס- שמן זית
250 גרם- מוצרלה - חתוכה לקוביות
1 חבילה- בזיליקום - תריסר עלים קרועים ביד
1 כפית- אורגנו - עלים טריים קצוצים או חצי כפית עלים יבשים
מלח פלפל לפי הטעם ולאוהבי החריף חצי כפית רוטב טבסקו



אופן ההכנה:

מוסיפים לסיר גדול המון מיםמומלחים ומביאים את המים לרתיחה. באותו זמן מוסיפים את שמן הזית לסיר בינוני. מטגנים בשמן את השוםוהפלפלון. כשהשום מזהיב, מוציאים אותו ואת הפלפלון ומשליכים. במקומםמוסיפים לסיר את העגבניות. ממליחים קלות ומפלפלים.
לסיר המים הרותחים מכניסים את הספגטי ומבשלים בערך כעשר דקות.
מסננים את הספגטי ומוסיפים אותם לסיר עם העגבניות. מערבבים ומסיפים את המוצרלה, הבזיליקום והאורגנו (ולאוהבי החריף את הטבסקו). מערבבים דקה ומסירים מהאש ואוכלים.

 

תגיות המתכון: ספגטי ברוטב עגבניות


 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:

השף הצמחוני, צמחי מרפא

 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת רון שביט

מאת: רון שביטבישול צמחוני18/01/115638 צפיות
קציצות עדשים קלות להכנה וטעימות מאוד

מאת: רון שביטמרק צימחוני02/01/116256 צפיות
מרקה תירס הכי טוב בתבל

מאת: רון שביטמרק צימחוני24/12/103742 צפיות
מרק ארטישוק ירושלמי עם קרוטונים

מאת: רון שביטמטבלים24/12/103363 צפיות
חומוס ביתי

מאת: רון שביטירקות - שונות14/12/104903 צפיות
ירקות ירוקים בשמן זית ושום

מאת: רון שביטרטבים לפסטה09/12/107937 צפיות
רוטב פסטו הכי טוב בעולם

מאת: רון שביטפשטידת ירקות09/12/109996 צפיות
קיש תקד ממש ממש טעים

מתכונים נוספים בנושא ספגאטי

מאת: חגית נועםספגאטי27/09/115205 צפיות
פסטה:חממו מים בסיר עד שיש בועות, הוסיפו את הפסטה למים הרותחים עם מעט שמן ומעט

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported