2 כוסות- גרגרי תירס חי, צעיר (בעזרת סכין מטבח אפשר להוריד את הגרגרים מהקלח)2 כוסות- מים2 כוסות- מיץ גזראבוקדו1 כף- אצות ים "הישיקי" (היזיקי) שהושרו כשעה במיםחצי כף- רוטב סויה תמריקורט- זנגביל לפי הטעם2- בצלים ירוקים
לשים בבלנדר את הנוזלים ולהוסיף את התירס והבצל הירוק. לערבל. להוסיף אתאצות הים ולערבל. להוסיף את האבוקדו ולערבל פעם נוספת. להוסיף רוטב סויהוזנגביל ולבחוש בכף.
השף הצמחוני, צמחי מרפא
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported