חפש מתכונים:       
שלום אורח
23.11.2024
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

חומוס

מאת: רון שביטמטבלים24/12/20103363 צפיות שתף בפייסבוק |   שתף בטוויטר
רמת קושי:   קל
משך ההכנה:   מהיר
מתאים ל:   4 מנות
 
רכיבי המתכון:

½ כוס- גרגרי חומוס מבושלים
כף- טחינה
מיץ מלימון לפי הטעם
כפית- שום כתוש
תבלינים- לפי הטעם: מלח, פלפל, פפריקה
פטרוזיליה
שמן זית



אופן ההכנה:
  1. משאירים מעט גרגרים שלמים לקישוט, ואת היתר טוחנים במעבד מזון או מועכים במזלג.
  1. מוסיפים את הטחינה, השום המלח והפלפל, ומערבבים לעיסה אחידה.
  1. משטחים את העיסה על צלחת הגשה, מפזרים את הגרגרים שנותרו במרכז הצלחת, מפזרים פטרוזיליה קצוצה ובמעט פפריקה.
 

תגיות המתכון: חומוס


 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:

השף הצמחוני, צמחי מרפא

 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת רון שביט

מאת: רון שביטבישול צמחוני18/01/115638 צפיות
קציצות עדשים קלות להכנה וטעימות מאוד

מאת: רון שביטמרק צימחוני02/01/116256 צפיות
מרקה תירס הכי טוב בתבל

מאת: רון שביטמרק צימחוני24/12/103742 צפיות
מרק ארטישוק ירושלמי עם קרוטונים

מאת: רון שביטירקות - שונות14/12/104903 צפיות
ירקות ירוקים בשמן זית ושום

מאת: רון שביטספגאטי11/12/107465 צפיות
ספגטי ברוטב עגבניות מהיר להכנה וטעים במיוחד

מאת: רון שביטרטבים לפסטה09/12/107938 צפיות
רוטב פסטו הכי טוב בעולם

מאת: רון שביטפשטידת ירקות09/12/109996 צפיות
קיש תקד ממש ממש טעים

מתכונים נוספים בנושא מטבלים

מאת: lemon3.co.ilמטבלים08/06/124246 צפיות
מתכון להכנת מתבל מיונז אנשובי, למגשי ירקות או לכל מנה שמצריכה רוטב טעים לצידה. פשוט וקל להכנה לאירוח חברים ומשפחה באירועים.

מאת: שף יעקב מטבלים03/12/117198 צפיות
מנת רוטב פטריות שמפניון מתאימה לליווי מנות בשר ומאפים

מאת: lemon3.co.ilמטבלים18/07/114767 צפיות
רוטב טריאקי למרינדת בשר, עוף, ופטריות. את רוטב הטריאקי השאלנו מהמזרח, ולרוב יותר מוכר לנו מהמסעדות שמגישות פטריות מוקפצות, או ירקות מוקפצים, משתמשים ברוטב הטריאקי.הבאתי לכם מתכון שישדרג לכם כל מנת בשר או ירקות, אני אישית אוהב את הניחוח והארומה של הרוטב הזה, אני מכין אותו בבית, אבל זהו תהליך ארוך, ולא לכולם יש את הסבלנות, לכן תוכלו ללכת על הרוטב הקנוי, אשר נותן מענה מצוין (במידה וקניתם רוטב איכותי) למתכון המעולה הזה.

מאת: lemon3.co.ilמטבלים18/07/115191 צפיות
כמו במיטב המסעדות, רוטב יין אדום ובצל, מצוין להוספה על נתחי בשר ועוף, ואפילו אורז.

מאת: lemon3.co.ilמטבלים18/07/113897 צפיות
רוטב רוטטוי למשרה ומרינדת בשר ובמיוחד לצלעות כבש או בקר, משדרג ומעצים את נתחי הבשר למרקם רך וטעים מאוד.

מאת: lemon3.co.ilמטבלים18/07/113651 צפיות
מרינדה ניו יורק סטייל, לאוהבי הבשר הפיקנטי. הפלפל השחור בריא ובעל יכולות ניקוי וחילוף חומרים (ומגביר און במיוחד לגברים)

מאת: lemon3.co.ilמטבלים18/07/112975 צפיות
מרינדת מרווה אורגנית ויין אדום לבשר ועוף, קל ופשוט הכנה.לשדרוג והעצמה של נתחי הבשר והעוף.

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported