מתכון להכנת מתבל מיונז אנשובי, למגשי ירקות או לכל מנה שמצריכה רוטב טעים לצידה. פשוט וקל להכנה לאירוח חברים ומשפחה באירועים.
|
מנת רוטב פטריות שמפניון מתאימה לליווי מנות בשר ומאפים
|
רוטב טריאקי למרינדת בשר, עוף, ופטריות. את רוטב הטריאקי השאלנו מהמזרח, ולרוב יותר מוכר לנו מהמסעדות שמגישות פטריות מוקפצות, או ירקות מוקפצים, משתמשים ברוטב הטריאקי.הבאתי לכם מתכון שישדרג לכם כל מנת בשר או ירקות, אני אישית אוהב את הניחוח והארומה של הרוטב הזה, אני מכין אותו בבית, אבל זהו תהליך ארוך, ולא לכולם יש את הסבלנות, לכן תוכלו ללכת על הרוטב הקנוי, אשר נותן מענה מצוין (במידה וקניתם רוטב איכותי) למתכון המעולה הזה.
|
כמו במיטב המסעדות, רוטב יין אדום ובצל, מצוין להוספה על נתחי בשר ועוף, ואפילו אורז.
|
רוטב רוטטוי למשרה ומרינדת בשר ובמיוחד לצלעות כבש או בקר, משדרג ומעצים את נתחי הבשר למרקם רך וטעים מאוד.
|
מרינדה ניו יורק סטייל, לאוהבי הבשר הפיקנטי. הפלפל השחור בריא ובעל יכולות ניקוי וחילוף חומרים (ומגביר און במיוחד לגברים)
|
מרינדת מרווה אורגנית ויין אדום לבשר ועוף, קל ופשוט הכנה.לשדרוג והעצמה של נתחי הבשר והעוף.
|