הדפס את המתכון
מכניסים את הרוקט, הגבינה, הגרעינים, הצלפים, שן השום, שמן הזית, המלחוהפלפל לבלנדר או למעבד מזון ומערבבים עד לקבלת רוטבאחיד וחלק.מבשלים את הספגטי "אל דנטה". מערבבים את הספגטי והרוטב. מוסיפים את העגבניות ומערבבים שוב. מקשטים ומגישים.
אני מאוהב בבישול מגיל צעיר. התחביבים שלי כוללים: כדורסל, חדר כושר, ספרים, סרטים ולבשל.
אני צמחוני מגיל 5 ומעריץ גדול של רפואה אלטרנטיבית וטיפול בעזרת צמחי מרפא. אני מאמין שהטבע יכול לעזור לנו לפתור כל בעיה יותר טוב מכול תרופה כימית.