נכתב על ידי: רון שביט
תאריך: 06/12/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מכניסים את הרוקט, הגבינה, הגרעינים, הצלפים, שן השום, שמן הזית, המלחוהפלפל לבלנדר או למעבד מזון ומערבבים עד לקבלת רוטבאחיד וחלק.
מבשלים את הספגטי "אל דנטה". מערבבים את הספגטי והרוטב. מוסיפים את העגבניות ומערבבים שוב. מקשטים ומגישים.


 
אודות המחבר

אני מאוהב בבישול מגיל צעיר. התחביבים שלי כוללים: כדורסל, חדר כושר, ספרים, סרטים ולבשל.

אני צמחוני מגיל 5 ומעריץ גדול של רפואה אלטרנטיבית וטיפול בעזרת צמחי מרפא. אני מאמין שהטבע יכול לעזור לנו לפתור כל בעיה יותר טוב מכול תרופה כימית.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe986.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון