300 גרם קמח תירס,2 ליטר מים, 1 כפית מלח, 3 כפות שמן.
להכניס לסיר את המים עם המלח והשמן ולהביא לרתיחה, להנמיך את האש ולזרזף את קמח התירס תוך כדי ערבוב מתמיד עד אשר התערובת נפרדת מדפנות הסיר, להמשיך לבשל עוד כ-5 דקות על אש קטנה, להפוך את תכולת הסיר על מגש הגשה ולאכול בתוספת לתבשילי בשר
לבלוג שלי : blog.tapuz.co.il/TzelshefMatkonim
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported