נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 11/10/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


להכניס לסיר את המים עם המלח והשמן ולהביא לרתיחה, להנמיך את האש ולזרזף את קמח התירס תוך כדי ערבוב מתמיד עד אשר התערובת נפרדת מדפנות הסיר, להמשיך לבשל עוד כ-5 דקות על אש קטנה, להפוך את תכולת הסיר על מגש הגשה ולאכול בתוספת לתבשילי בשר


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe939.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון