להכין את הממליגה כמו במתכון הבסיסי ולהכין 200 גרם גבינת קשקבל מגורדת, 200 גרם גבינת גליל כחולה, 100 גרם חמאה לטגן 3 ביצי עין כל ביצה בנפרד.
לתוך צלחת מרק לצקת מצקת ממליגה, להוסיף שליש מגוש החמאה ושליש מהגבינות, להוסיף מעל עוד מצקת ממליגה ולסדר מעל ביצת עין ולהגיש בתוספת בצל ירוק.
לבלוג שלי : blog.tapuz.co.il/TzelshefMatkonim
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported