250 גרם שעועית ענק מסוג בומבס מושרת 12- שעות לפחות,4 שיני שום כתוש, 1 עגבניה ללא חרצנים חתוכה לקוביות קטנות, 1/2 זר שמיר קצוץ, 1 כפית מלח,1/2 כפית סוכר 1/2 כפית פלפל שחור, 6 כפות שמן זית, מיץ מחצי לימון.
לבשל את השעועית בהרבה מים כשלוש שעות עד שמתרכך לסנן ולצנן, להעביר לכלי קיבול גדול, להוסיף את ,שאר המצרכים לערבב ולהגיש בתוספת פלחי לימון
לבלוג שלי : blog.tapuz.co.il/TzelshefMatkonim
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported