1/2 כרוב פרוס דק מאוד3 גזרים חתוכים ג'וליאן (גפרורים)1 כפית מלח1/2 כפית מלח לימון1 כף סוכר4 כפות מיונז
בקערה גדולה להכניס את כל המצרכים מלבד המיונז ולעסות את הכרוב עד שנופל לסחוט את הנוזלים היטב, להוסיף את המיונז ולערבב היטב ולהגיש.בהצלחה ובתאבון
לבלוג שלי : blog.tapuz.co.il/TzelshefMatkonim
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported