נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 11/09/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לבשל את השעועית בהרבה מים כשלוש שעות עד שמתרכך לסנן ולצנן, להעביר לכלי קיבול גדול, להוסיף את ,שאר המצרכים לערבב ולהגיש בתוספת פלחי לימון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe892.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון