4 עגולי מלווח חצי מופשרים, 1 קובית גבינה בולגרית, 1 ביצה טרופה, מעט שומשום,
להניח בכל עגול מלווח כשתי כפות גבינה לקפל לחצי סהר ולהדק את השולים, למרוח בביצה ולפזר מעל שומשום, לאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-25 דקות עד שנהייה שחום
לבלוג שלי : blog.tapuz.co.il/TzelshefMatkonim
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported