קראמבל היה מאז ומתמיד אחד הקינוחים האהובים עלי. לא מתוק מידי, לא כבד מידי, ומאוד מאוד ורסטילי. אצלנו בבית תמיד יש תפוחים, וכל פעם שמתחשק לי משהו מתוק ומפנק, אני מכינה בזריזות את הקראמבל לקינוח, ועד שמסיימים לאכול הוא כבר אפוי ומוכן.
|
|
הכנת ג'חנון לאפייה בשיטה פשוטה ומאוד מוצלחת כולל הביצים החומות
|
בייגלעך רומני מתכון מקורי שווה במיוחד ולא מסובך
|
מתכון לעוגת לחם פודינג מהמטבח האנגלי קלה להכנה ומאוד טעימה
|
מנת כבדי עוף מתובלים שום, פטרוזיליה וכוסברה מונחים בתוך סלסלאות בצק עלים - מנה מרשימה חגיגית וטעימה במיוחד
|
מאפה מלווח אפוי בתוספת גבינה בולגרית
|