12 כנפי עוף חצויים לשניים, 1 כוס שמן לטיגון, 2 פלפלים צ׳ילי אדומים, 4 פלפלי שטה יבשים, 2 פלפלים ירוקים חריפים, 1 כף טבסקו, 1/2 כוס קטשופ,
להכניס את כל סוגי הפלפלים והקטשופ לבלנדר ולרסק לממרח חלק. לטגן את הכנפיים לדרגת קריספי להעביר לצלחת הגשה. ולצקת מעל את הרוטב, לאכול ולענות בתוספת לחם טוב
לבלוג שלי : blog.tapuz.co.il/TzelshefMatkonim
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported