נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 28/08/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


להכניס את כל סוגי הפלפלים והקטשופ לבלנדר ולרסק לממרח חלק. לטגן את הכנפיים לדרגת קריספי להעביר לצלחת הגשה. ולצקת מעל את הרוטב, לאכול ולענות בתוספת לחם טוב


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe822.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון