2 חזות עוף חתוכים לרצועות של 1 ס"מ רוחב בערך6 בצלים ירוקים חתוכים לכ-4 ס"מ בערךצנצנת רוטב טריאקי (מומלץ של קנור)2 כפות שומשום1 כפית סוכרמעט שמן לטיגון
להקפיץ בשמן את החזה עוף עד אשר הופך להיות בצבע לבן, להוסיף את רוטב הטריאקי והסוכר ולערבב, להוסיף את הבצל הירוק והשומשום לערבב ולכבות את האש, להגיש על מצע של אורז לבן.
בתאבון
לבלוג שלי : blog.tapuz.co.il/TzelshefMatkonim
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported