1/2 חזה או שלם חצוי לשני אונותלמרינדה :2 ראשי שום חתוכים לרוחבם על קליפתם8 עלי דפנה20 גרגירי פלפל אנגלי1 כף פלפל שחור גרוס1 כף מלח2 כפות סוכר2 כפות פפריקה מתוקה מים לכדי כיסוילערבב את כל חומרי המרינדה בקערה גדולה ולהשרות את חזה ההודו במשך שלושה ימים במקרר .לציפוי : 3 כפות דבש2 כפות פפריקה מתוקהשבבי שום בנדיבות
לצפות את חזה ההודו בתערובת הציפוי ולהכניס לתנור שחומם מראש על 160 מעלות ל - 45 דקות
להוציא מהתנור ולהניח כשעה להצטנן לאחר מכן ניתן לפרוס דק או עבה לפי הצורך . נשמר כגוש לפחות 12 ימים במקרר
לבלוג שלי : blog.tapuz.co.il/TzelshefMatkonim
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported