2 כפות שמן600 גר' נתחוני שייטל 50-25 גר' חמאה4 שיני שום, קצוצות1 כף גדושה חרדל דיז'ון גרגרים4 כפות רוטב סויה1/2 כוס סילאן 1 חבילה שעועית ירוקה עדינה קפואה1 כף שומשום 1 כף זעתר טרי
מחממים 2 כפות שמן בווק ומקפיצים את הבשר 3-2 דקות. מוציאים לצלחת.
מוסיפים חמאה ומטגנים שום תוך ערבוב. מוסיפים חרדל, סויה וסילאן ומביאים לרתיחה.
מוסיפים שייטל ומקפיצים דקה. מוסיפים שעועית ומקפיצים 2 דקות. מוסיפים שומשום וזעתר, מערבבים ומגישים מיד.
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported