לצפות את העוף בקורנפלור ולאחר מכן לטבול בביצה ולטגן עד הזהבה קלה, להניח על נייר סופג. במחבת גדולה או ווק להקפיץ את השום והגי'נג'ר כדקה, להוסיף את הירקות וגרדת הלימון מלבד הנבטים הבצל הירוק והאננס להקפיץ עד שנהיה חצי מוכן להוסיף רטבים (1/3 כוס סויה רגילה, 1/4 כוס סויה מתוקה, 1/4 כוס רוטב שזיפים, 1/2 מכמות הרוטב של הלפתן אננס ו-4 כפות צי'לי מתוק ומיץ הלימון להקפיץ כדקה, להכניס את העוף ולערבב, ולהוסיף את האננס, הבצל ירוק והנבטים הקורנפלור מהול במיםלערבב ולבשל עוד כשלוש דקות ולהגיש על מצע של אורז לבן.